ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6979666137, 6975364910

Email: andreas.spaliaras@gmail.com

Website: https://www.p4c.gr

Ο Ανδρέας Σπαλιάρας γεννήθηκε στην Πάτρα τον Απρίλιο του 1980. Φοίτησε στο 8ο Δημοτικό Σχολείο και στο 2ο Τεχνικό Λύκειο όπου έλαβε πτυχίο Βοηθού Προγραμματιστή.

Σπούδασε στο Αμερικάνικο Κολλέγιο της Ελλάδος (Deree) και αποφοίτησε λαμβάνοντας τίτλο σπουδών στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και στα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας.

Από παιδική ηλικία γαλουχήθηκε στο χώρο της λιανικής πώλησης και του εμπορίου, δουλεύοντας στην επιχείρηση, με ιδρυτές και συνεταίρους τον πατέρα του, Βασίλειο Σπαλιάρα και τον Νικόλαο Καρακίτσο, S/M ΚΡΟΝΟΣ. Απασχολήθηκε σε όλες τις θέσεις εργασίας της επιχείρησης με σκοπό να εμπλουτίσει τις γνώσεις του και να αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία και εφόδια για την μετέπειτα επιχειρηματική του δράση.

Μετά το τέλος των σπουδών του στο Αμερικάνικο Κολλέγιο το 2001 ανέλαβε το νευραλγικό κομμάτι της Μηχανογράφησης της οικογενειακής επιχείρησης S/M ΚΡΟΝΟΣ διατελώντας Διευθυντής του τμήματος μέχρι και το 2016.

To 2016 ανέλαβε την Διεύθυνση Μηχανογράφησης της εταιρείας Achaia Company AEBITE.

Το 2017 ίδρυσε την εταιρεία Project Four Συμβουλευτική που περιλαμβάνει Συμβουλευτικές Υπηρεσίες (Business Consulting, IT Consulting & Support), Ασφαλιστικές Λύσεις, Εξειδικευμένα συνεργεία Κατασκευών και Ανακαινίσεων Επαγγελματικών και Οικιστικών χώρων καθώς και Μεσιτικές Υπηρεσίες.

Είναι εκλεγμένο μέλος στο Επιμελητήριο Αχαΐας με το συνδυασμό Επιμελητήριο Για Όλους μετά τις εκλογές του Δεκεμβρίου 2017.

Το Μάιο του 2018 εκλέχθηκε στο εννεαμελές της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Αχαΐας (ΝΟΔΕ) και είναι Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας.

Το 2019 πήρε πτυχίο Εκτιμητή Ακινήτων από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είναι εθελοντής Αιμοδότης, φιλόζωος και τον ελεύθερο χρόνο του διαβάζει βιβλία.

X