Ποιος είμαι:

Γεννηθηκα στην Πάτρα πριν 32 χρόνια. Τελείωσα το Πειραματικό Λύκειο Πατρών το 2004. Αποφοίτησα από το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και  είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MBA) στηνσχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων. Σήμερα είμαι υποψήφιος Διδάκτωρ στο τμήμα των Ηλεκτρολόγων Μηχανικώντου πανεπιστημίου Πατρών με θέμα “ασφάλεια σε κρίσιμες υποδομές”. Μιλάω Αγγλικά και Γαλλικά.

Επαγγελματικά:

Από το 2012 εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας και ως εξωτερικός συνεργάτης στο ερευνητικό κέντρο ΙΝ.ΒΙ.Σ. (Ινστιτούτο Βιομηχανικών Συστημάτων).

Το 2013 και εν μέσω οικονομικής κρίσης, αποφασίσαμε μαζί με 3 συμφοιτητές μου να ανοίξουμε την δική μας τεχνική εταιρεία, την INNTENSOL.

Συνδικαλιστική πορεία:

Στα φοιτητικά μου χρόνια εντάχθηκα και δραστηριοποιήθηκα ενεργά στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Διετέλεσα μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ ως αναπληρωτής υπεύθυνος επαρχιακών οργανώσεων (2010 – 2014) και ως υπεύθυνος τοπικής αυτοδιοίκησης (2014-2016). Είμαι μέλος της κεντρικής αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Γιατί είμαι υποψήφιος:

Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου με την παράταξη του Νίκου Παπαδημάτου -Πάτρα Ενωμένη. Επιδιώκω να θέσω ζητήματα που αφορούν την πόλη μας, τη γενιά μας, αλλά και να προτείνω λύσεις σε προβλήματα που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας.

Θέλω να ενώσω την φωνή μου με τους παραγωγικούς ανθρωπους και να τους εκπροσωπήσω στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

Στην προσπάθεια αυτή σε θέλω δίπλα μου !!

X