Όνομα : ΜΑΡΙΑΝΝΑ

Επώνυμο : ΜΑΛΙΟΥΚΗ

Πατρώνυμο : ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Κινητό: 6947939735

E-mail: maliouki@yahoo.gr

 

Είμαι η Μαριάννα Μαλίουκη, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Αργυρόκαστρο Βορείου Ηπείρου. Το 1989 τελειώνοντας το λύκειο σπούδασα μαιευτική στην Κορυτσά. Το καλοκαίρι του 1993 ήρθα στην Πάτρα όπου και μέχρι το 1996 προσέφερα τις υπηρεσίες μου ως αποκλειστική νοσοκόμα στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», σπουδάζοντας ταυτόχρονα στο ΑΤΕΙ Πατρών στο Τμήμα Νοσηλευτικής.

Το 1997 διορίστηκα μέσω ΑΣΕΠ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγιά η Βοήθεια» όπου δουλεύω έως και σήμερα (Βραχεία νοσηλεία(6έτη), Γ’ Παθολογική(3έτη), Ενδοσκοπικό Τμήμα(18μήνες), Αναισθησιολογικό Τμήμα(11έτη). Παράλληλα απέκτησα Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Σπουδών στη «Νοσηλευτική Παθολογία»(10), Ιατρικής Σχολής Ιωαννίνων  και  «Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και Επείγουσας Νοσηλευτικής»(20), Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών(Ms). Έχω αποκτήσει Πιστοποιητικό Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας καθώς και στο Πρόγραμμα Εξειδίκευσης στη Συμβουλευτική & τον Προσανατολισμό (ΑΣΠΑΙΤΕ), και έχω εξειδικευτεί στο Κέντρο Μαστού. Επιπλέον, είμαι υποψήφια Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών(Phc). Έχω γνώση Αγγλικής Γλώσσας και Η/Υ.

Μεγάλη μου αγάπη αποτελεί ο χώρος της εκπαίδευσης και ως εκ τούτου υπήρξα εκπαιδεύτρια στα σεμινάρια PHTLS το 1999-2003, από το 2003 έως σήμερα Εργαστηριακός Συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Πατρών, εκπαιδεύτρια (Instructor course) στα Σεμινάρια BLS/AED και PHTLS, εκπαιδεύτρια στο επιμορφωτικό πρόγραμμα «Βασικής Υποστήριξης της Ζωής» στο χώρο εργασίας μου, καθώς και στα μαθήματα Α’ Βοηθειών στο Τμήμα Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Πατρών.

Έχω παρακολούθηση δεκάδες συνέδρια και σεμινάρια και παρουσίαση εργασίες σε αυτά, καθώς και δημοσιεύσεις σε ξένα και ελληνικά περιοδικά με κριτές. Το 2010-2013 ήμουν μέλος της Νοσηλευτικής Επιτροπής του ΠΓΝΠ και τελευταία της εκπαιδευτικής ανθρωπιστικής κοινότητας “Kids save lives”(τα παιδία σώζουν ζωές).

Επιπλέον, ο αλτρουισμός και η πρόσφορα μου προς τον συνάνθρωπο, εκφράστηκε μέσω του εθελοντικού έργου όπου από το 1999 έως 2007 ήμουν μέλος και υπεύθυνη πρώτων βοηθειών στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Αχαΐας: Εθελοντική μη Κυβερνητική Οργάνωση σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία για την αντιμετώπιση μαζικών και μη καταστροφών με δραστηριοποίηση σε τομής όπως σεισμούς, πυρκαγιές, πλημύρες και ορεινή διάσωση. Ήμουν εθελόντρια στους παρά ολυμπιακούς αγώνες το 2004 του διεξήχθησαν στην Πάτρα. Επίσης, ήμουν αθλήτρια τοξοβολίας λαμβάνοντας μετάλλια σε αγώνες.

Μένω στο Ρίο μαζί με τον πατέρα μου μάστορα Ελευθέριο Μαλίουκη και την μητέρα μου Γεωργία νοικοκυρά. Μου αρέσουν τα ταξίδια, η μουσική, η γυμναστική, το διάβασμα, το θέατρο, κλπ.

 

X