Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Κοντογιάννης του Αντωνίου. Γεννήθηκα στην Πάτρα στις 16/11/1986 και μεγάλωσα στην περιοχή Κάτω Συχαινά .

Αποφοίτησα από το 1ο Ενιαίο λύκειο Ανθούπολης Πατρών (2004) όπου και εισάχθηκα επιτυχώς στο Α.Τ.Ε.Ι. Μηχανολογίας Πατρών. Στη συνέχεια απέκτησα το πιστοποιητικό αγγλικής γλωσσομάθειας (Proficiency of Michigan 2004), ακολούθως είμαι κάτοχος του πιστοποιητικού ηλεκτρονικών υπολογιστών (E.C.D.L. Core Hellas 2006). Τέλος αποφοίτησα από το Ι.Ε.Κ. Βέργη του τμήματος φυσικοθεραπείας (2011) και πιστοποιήθηκα ως ιδιωτικός εκγυμναστής (2016).

Εργάζομαι στην εταιρία Odeon entertainment από το 2005 έως και σήμερα ως προϊστάμενος λειτουργίας. Στο παρελθόν εργάστηκα ως ιδιωτικός υπάλληλος στα Ελληνικά Πετρέλαια (2013-2017) και σε παραλιακό κατάστημα εστίασης (Verona 2004-2012).

Είμαι παντρεμένος με την Μαρίνα Δήμου, απόφοιτο του Α.Τ.Ε.Ι. Βρεφονηπιοκομίας και πτυχιούχο του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του πανεπιστημίου Πατρών, η οποία εργάζεται σε παιδικό σταθμό. Ζούμε στην περιοχή της Αγίας Σοφίας Πατρών και συγκατοικούμε μ΄ένα αξιολάτρευτο Boxer.

Είμαι κάτοχος διπλώματος κατάδυσης και ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο από το 1995 έως σήμερα. Μου αρέσει να παρακολουθώ ταινίες και είμαι ¨λάτρης¨ του σινεμά, καθώς είναι και το αντικείμενο της εργασίας μου.

X