Όνομα: Ιωάννης

Επώνυμο: Αποστολόπουλος

Διεύθυνση: Ξάνθης 34

Κινητό τηλ. 6948259178

e-mail : giannis-aposto@hotmail.com

 

Oικογενειακή κατάσταση: Είμαι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Τσιρώνη και έχουμε αποκτήσει δύο κόρες την Χρυσάνθη και την Αθανασία.

Εκπαίδευση και κατάρτιση: Αποφοίτησα από το Τεχνικό Λύκειο με το πτυχίο του ηλεκτρονικού. Γνωρίζω Αγγλικά και χρήση Η/Υ σε βασικό επίπεδο.

Επαγγελματική εμπειρία: Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας. Από 1988 έως το 2004 διατηρούσα κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων στην Αγίου Νικολάου. Μετά το 2004 ασχολήθηκα με το εμπόριο επίπλων.

Επικοινωνιακές δεξιότητες: Από το 1998 ασχολούμαι με τα κοινά. Εκλέγομαι ως διαμερισματικός σύμβουλος στο Ανατολικό Διαμέρισμα του Δήμου Πατρέων από το 1998 έως και σήμερα. Το 2000 επί δημαρχίας Ευάγγελου Φλωράτου εκλέχθηκα πρόεδρος στο Ανατολικό

Διαμέρισμα. Αυτός είναι ο λόγος που έχω καλή επικοινωνία με τους συνδημότες μου .Επίσης η αγάπη μου για τον αθλητισμό και η συμμετοχή μου στην ομάδα βόλει του ΕΣΠΕΡΟΥ ΠΑΤΡΩΝ και στην ομάδα μπάσκετ ΠΗΓΑΣΟΥ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ καλλιέργησε μέσα μου το πνεύμα της ομαδικότητας και την επικοινωνία με τους εφήβους.

Οργανωτικές δεξιότητες: Λόγω του επαγγελματός μου και της στρατιωτικής θητείας μου στα γραφεία της διοίκησης της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ έχω πολύ καλές οργανωτικές δεξιότητες.

X