Τα μαύρα χάλια της οδού Ηρακλέους στην Πάτρα…

Τα μαύρα χάλια της οδού Ηρακλέους στην Πάτρα…

Απελπιστική είναι η κατάσταση με τα βαλτωμένα έργα στην οδό Ηρακλέους στην Πάτρα, από το ύψος της οδού Δαμασκηνού και για 500 περίπου μέτρα κινούμενοι προς την Ελευθερίου Βενιζέλου.

Τη διαπίστωση έκανε κλιμάκιο της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» που βρέθηκε στην περιοχή και έκανε επιτόπια αυτοψία σε έναν δρόμο με συχνή κυκλοφορία (καθώς όπως προείπαμε οδηγεί στην Ελευθερίου Βενιζέλου, αλλά και στην Εγλυκάδα), ο οποίος ούτε ως… καρόδρομος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί!

Οι κάτοικοι είναι ανάστατοι και μας μετέφεραν την έντονη δυσφορία τους προς τη Δημοτική Αρχή, η οποία εξελέγη υποτίθεται για να δίνει λύσεις στα προβλήματα των δημοτών, αλλά αντ΄ αυτού δημιουργεί ακόμη περισσότερα!

Το επόμενο διάστημα οι διαμαρτυρίες των κατοίκων θα κορυφωθούν, καθώς δεν είναι μόνον η ταλαιπωρία, αλλά και οι ζημιές που έχουν πάθει στα οχήματά τους.

Μάλιστα, η κατάσταση με την… βομβαρδισμένη οδό Ηρακλέους είναι σε αυτό το χάλι εδώ και αρκετά χρόνια και εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, σύσσωμη τη Δημοτική Αρχή, τους υπευθύνους του Ανατολικού Διαμερίσματος (που τελικά μόνο τα προβλήματα των δημοτών δεν αφουγκράζονται…), αλλά και προσωπικά Αντιδήμ αρχο που διαμένει στην περιοχή και θα έπρεπε να είχε κάνει κάτι για τους φίλους γείτονές του!

 

X