Συνάντηση στελεχών, ανταλλαγή απόψεων, σχεδιασμός και ετοιμότητα

Συνάντηση στελεχών, ανταλλαγή απόψεων, σχεδιασμός και ετοιμότητα

Μέσα σε «οικογενειακό», αλλά και αγωνιστικό ταυτόχρονα κλίμα, υλοποιήθηκε η προγραμματισμένη προ διμήνου συνάντηση των στελεχών της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη», η οποία είχε αναβληθεί λόγω των εσωκομματικών εκλογών στη ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας.

Το ραντεβού αποτελεί αφετηρία για την οργάνωση και την ετοιμότητα της παράταξης ενόψει των προσεχών δημοτικών εκλογών, καθώς έγινε ανταλλαγή απόψεων για τον καλύτερο σχεδιασμό του αγώνα.

Παρόντες φυσικά ο επικεφαλής της παράταξης Νίκος Παπαδημάτος, οι δημοτικοί σύμβουλοι (οι απόντες ήταν δικαιολογημένοι), οι εκλεγμένοι σε διαμερίσματα του Δήμου Πατρέων και επιτελικά στελέχη.

Το κλίμα ήταν ζεστό και «οικογενειακό» και απέπνεε αισιοδοξία και φυσικά το μήνυμα ότι η «Πάτρα Ενωμένη» βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη, έχοντας προγραμματικές θέσεις, προτάσεις και ικανότατα στελέχη.

Ο Νίκος Παπαδημάτος, στην σύντομη ομιλία του στους συνεργάτες του, τους ζήτησε να τον εμπιστευτούν και έδωσε τη διαβεβαίωση ότι η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» θα είναι πολύπλευρα κερδισμένη στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Θα ακολουθήσουν άμεσα συναντήσεις με συμμετέχοντες στα ψηφοδέλτια της παράταξης, ενώ αμέσως μετά τις γιορτές προγραμματίζεται ανοικτή συγκέντρωση σε αίθουσα της πόλης μας και σταδιακά η λειτουργία των νέων γραφείων. Φυσικά συνεχίζονται και οι περιοδείες και οι συναντήσεις στελεχών της παράταξης με συμπολίτες μας, συλλόγους και κοινωνικές ομάδες για την καταγραφή προβλημάτων και αιτημάτων.

 

X