Συγχαρητήρια σε Χιώνη, Τσιμάρα-Κουρέτα και Εφηβους Προμηθέα

Συγχαρητήρια σε Χιώνη, Τσιμάρα-Κουρέτα και Εφηβους Προμηθέα

Ο επικεφαλής Νίκος Παπαδημάτος και τα μέλη της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» μόνο χαρούμενοι και υπερήφανοι μπορούν να είναι για τις τελευταίες επιτυχίες των πατρινών αθλητών στις πανελλήνιες και διεθνείς διοργανώσεις που συμμετείχαν.

Συγκεκριμένα, οφείλουμε να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην πρωταθλήτρια του στίβου, Νικολέτα Χιώνη που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κωφών στο Λιούμπλιν της Πολωνίας και πλέον ετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2022, στις διεθνείς πολίστριες της ΝΕΠ, Ευφροσύνη Τσιμάρα και Ντένια Κουρέτα που πανηγύρισαν με την Εθνική μας ομάδα πόλο των Νεανίδων το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ17 στο Σίμπενικ της Κροατίας και στην Εφηβική ομάδα μπάσκετ του Προμηθέα που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο αντίστοιχο Πανελλήνιο πρωτάθλημα (το 6ο τα τελευταία χρόνια για τον δραστήριο Οργανισμό!).

Τέτοιες επιτυχίες, οι οποίες έρχονται, μάλιστα, σε μια δύσκολη συγκυρία λόγω της πανδημίας, κάνουν όλους τους πατρινούς να βλέπουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον! Μπράβο παιδιά!

 

X