Στηρίζουμε τις θέσεις των εργαζομένων στα κοινωφελή προγράμματα του Δήμου Πατρέων

Στηρίζουμε τις θέσεις των εργαζομένων στα κοινωφελή προγράμματα του Δήμου Πατρέων

Για ακόμη μια φορά η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» στέκεται αρωγός στην προσπάθεια των εργαζομένων του κοινωφελούς προγράμματος του Δήμου Πατρέων για να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους.
Τόσο με την πρωτολογία και τη δευτερολογία του δημοτικού συμβούλου του συνδυασμού μας Κώστα Σβόλη, όσο και με τις τοποθετήσεις των δημοτικών συμβούλων της παράταξής μας Θεόδωρου Ξυλιά και Νίκου Θεοδωρόπουλου κατά τη διάρκεια της σημερινής έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας, αναδείχθηκε η ανάγκη-υποχρέωση εκ μέρους της διοίκησης στο να απλώνει δίχτυα προστασίας προς όλες τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες.
Στηρίζουμε τις θέσεις των εργαζομένων, ενώνουμε τη φωνή μας προς την κεντρική διοίκηση για έκτακτη χρηματοδότηση του Δήμου Πατρέων και καλούμε, παράλληλα, τη Δημοτική Αρχή να πάψει επιτέλους να λαϊκίζει και να υποκρίνεται πολιτικά. Αλλωστε η κυβέρνηση της χώρας μας κατά το 6μηνο Οκτώβριος 2021-Απρίλιος 2022 επιχορήγησε με έκτακτες επιχορηγήσεις ύψους 6.000.000 ευρώ τον Δήμο Πατρέων. Ας σταματήσουν, λοιπόν, στη Δημοτική Αρχή να κάνουν κουτοπονηριές και να έχουν επιλεκτική μνήμη…
Τέλος, σε ό,τι αφορά τη δική μας παράταξη πιστεύουμε ότι είναι απολύτως σεβαστό το δικαίωμα των εργαζομένων στο να επιλέγουν ο κάθε ένας εξ αυτών τον νόμιμο τρόπο που θα διεκδικήσει τα δικαιώματά του.
X