«Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα…» για τη στάση Πελετίδη για συμβασιούχους

«Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα…» για τη στάση Πελετίδη για συμβασιούχους

Το θέμα των συμβασιούχων του Δήμου Πατρέων ήρθε για μια ακόμη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας, με τις θέσεις της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» να έχουν διατυπωθεί πολλές φορές στο παρελθόν και να επαναλαμβάνονται και τώρα.

Όπως ανέφερε και ο επικεφαλής της παράταξης Νίκος Παπαδημάτος προς την Δημοτική Αρχή: «Εσείς κάνατε αιχμαλώτους των δικαστηρίων των Αθηνών όλους αυτούς τους ανθρώπους, εσείς τραυματίσατε καίρια τον νομικό και τον δικαστικό κόσμο της Πάτρας.

Εναν Νόμο που τον θεωρώ άδικο είτε τον πολεμάω και δεν τον υλοποιώ είτε τον αποδέχομαι, αλλά κοιτάζω να τον βελτιώσω. Το ΚΚΕ θέλει και τα δύο. Είναι δέσμιο της δικής του συμπεριφοράς. Ο κ. Πελετίδης ήταν ο πρώτος που προέτρεπε αυτούς τους ανθρώπους να κάνουν αγώνα για να μονιμοποιηθούν. Τώρα, όμως, λέει την αλήθεια που δεν έλεγε πριν και μάλιστα το κάνει με στόμφο.

Επί της ουσίας, με τη συμπεριφορά της η Δημοτική Αρχή διαιωνίζει το πρόβλημα των συμβάσεων. Συμπαραστεκόταν υποκριτικά στην αρχή, ενώ γνώριζε από την πρώτη στιγμή ότι το παιχνίδι ήταν χαμένο. Στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν υπάρχει μονιμότητα, όμως με συμβάσεις ακόμη και εβδομαδιαίες οι ίδιοι άνθρωποι είναι στην ίδια εργασία και 20 και 30 χρόνια!

Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα…».

 

X