Ο Νίκος Παπαδημάτος για… Μαρξ, Φιλελευθερισμό και γραφεία Τύπου

Ο Νίκος Παπαδημάτος για… Μαρξ, Φιλελευθερισμό και γραφεία Τύπου

Ο επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη», Νίκος Παπαδημάτος έκανε τις εξής τοποθετήσεις στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο αναφορικά με τα γραφεία που πρέπει να δοθούν στις δημοτικές παρατάξεις, αλλά και για τον τρόπο λειτουργίας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Πατρέων:
«Κύριε Δήμαρχε, θυμήθηκα την υπόσχεσή σου ότι θα δώσεις γραφεία στις δημοτικές παρατάξεις. Σε παρακαλώ πολύ από τον Σεπτέμβριο να τηρήσεις τον λόγο σου και να δώσεις στέγαση στις παρατάξεις του Δήμου της Πάτρας.
Σε ό,τι αφορά την προβολή-επικοινωνία του Δήμου Πατρέων, εγώ που ιδεολογικά είμαι φιλελεύθερος δεν ξέρω ειλικρινά αν πρέπει να ζητάω από σένα, που είσαι Μαρξιστής-Λενινιστής, να κάνεις πράγματα που αφορούν στην ελεύθερη διακίνηση ιδεών.
Σε κάθε περίπτωση, όμως, η πόλη χρειάζεται την προπαγάνδα, με την έννοια της προβολής της σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο.
Είμαι σίγουρος ότι δεν θα λύσουμε ποτέ τις αντιδικίες μας για τον Μαρξισμό και τον Φιλελευθερισμό, όμως είμαι πεπεισμένος ότι μια ιστοσελίδα, άρτια δομημένη, με παραπομπές, με συνδέσμους, με φωτογραφίες, με ιστορικά και άλλα στοιχεία, θα προβάλει την πόλη μας στους επισκέπτες της, αλλά και σε αυτούς που έρχονται στο Λιμάνι μας. Κακώς όλα αυτά δεν έγιναν μέχρι τώρα. Ας τα κάνετε εσείς πρώτοι κι ας πάρετε εσείς τα εύσημα. Αρκεί, όμως, να γίνει αυτό που πρέπει. Βρείτε όσους ειδικούς θέλετε, όποιους συνεργάτες θέλετε, αλλά δώστε επιτέλους το στίγμα της Πάτρας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Αν νομίζεις ότι η ιστοσελίδα και το Facebook του Δήμου Πατρέων πρέπει να λειτουργούν όπως λειτουργούν σήμερα, τότε δεν θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι λογικό, πάντως, επειδή έχεις μείνει στο 1917, να είναι ξένη στην αντίληψη σου η ελεύθερη διακίνηση ιδεών».

X