Ο κ. Πελετίδης κάνει την Πάτρα… Βόρεια Κορέα!

Ο κ. Πελετίδης κάνει την Πάτρα… Βόρεια Κορέα!

Θεωρούμε ανεπίτρεπτο σαν παράταξη, η Πάτρα να είναι η μόνη πόλη στην Ελλάδα που θα σημαιοστολίζεται από άκρο σε άκρο μόνο όταν δέχεται υψηλούς επισκέπτες από την… Κούβα και τη Βόρεια Κορέα, ενώ στις άλλες περιπτώσεις επισκεπτών, οι ξένοι αξιωματούχοι θα τυγχάνουν της χείριστης αντιμετώπισης από τη Δημοτική Αρχή που θα ανεβάζει παντού, σε δρόμους και πλατείες, τα κομματικά λάβαρα του ΚΚΕ!

Είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ό,τι θέλει σε προσωπικό επίπεδο, όμως δεν αντλεί ταυτόχρονα και το δικαίωμα να εμφανίζει διεθνώς την πόλη μας ως αφιλόξενη για τους εκπροσώπους δημοκρατικών ξένων χωρών.

Μάλιστα, σε εποχές εθνικά κρίσιμες, η επαναλαμβανόμενη αντίδραση για την επίσκεψη του πρέσβη των ΗΠΑ στην περιοχή μας, πριμοδοτεί και την εξωτερική πολιτική της Τουρκίας. Με αυτόν τον τρόπο, ο κ. Δήμαρχος, εν τη αφελεία του, μειοδοτεί σε εθνικά θέματα. Επιτέλους, πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα αυτή η απαράδεκτη από όλες τις πλευρές συμπεριφορά του. Μπορεί μεν να ανήκει κομματικά στο ΚΚΕ, όμως ο Δήμαρχος της Πάτρας είναι θεσμός και η πόλη ανήκει σε όλους τους δημότες της.

Αυτούς και μόνον αυτούς οφείλει να εκπροσωπεί ο κ. Πελετίδης!

Εμείς από την πλευρά μας, σαν παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» καλωσορίζουμε τον πρέσβη των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ στην πόλη μας, όπως το ίδιο θα κάνουμε και για οποιονδήποτε άλλον υψηλό επισκέπτη στο μέλλον, εκτός, βέβαια, από εκείνους που θα υποδεχθεί με λαμπρότητα ο Δήμαρχός μας και που δεν είναι άλλοι από τους ηγέτες της… Κούβας και της Βόρειας Κορέας!

X