Νίκος Θεοδωρόπουλος: «Και αποχετευτικά έργα μαζί με το τραίνο» – Δημήτρης Καραϊσκος: «Υπήρξε συνεννόηση με ΔΕΥΑΠ-Δήμο;»

Νίκος Θεοδωρόπουλος: «Και αποχετευτικά έργα μαζί με το τραίνο» – Δημήτρης Καραϊσκος: «Υπήρξε συνεννόηση με ΔΕΥΑΠ-Δήμο;»

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» Νίκος Θεοδωρόπουλος και ο πρόεδρος κοινότητας Ακταίου, Δημήτρης Καραϊσκος έδωσαν «παρών» στην «αυτοψία» που πραγματοποιήθηκε εκ μέρους του συγκεκριμένου δημοτικού συνδυασμού στα έργα του τραίνου σε Ακταίο και Αραχωβίτικα.

Στις τοποθετήσεις του, ο Νίκος Θεοδωρόπουλος αναφέρθηκε μεν στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί, όμως προχώρησε κι ένα βήμα πιο μπροστά: «Θεωρώ ότι πέρα από τις εργασίες για το τραίνο, στην περιοχή θα πρέπει να γίνουν ταυτόχρονα και σύγχρονα αποχετευτικά έργα, προκειμένου να μην χρειαστεί κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον να ξαναγυρίσουμε πίσω και να σκάβουμε, δημιουργώντας πάλι προβλήματα στους κατοίκους, γεγονός που θα είναι και εξαιρετικά δύσκολο από την στιγμή που θα υπάρχουν, πλέον, και τα τοιχία των γραμμών. Παράλληλα, με αφορμή όλα αυτά, πιστεύω ότι είναι και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι μελέτες για την αποχέτευση προκειμένου να λυθεί εξ ολόκληρου το πρόβλημα και στο Ακταίο και σε άλλες περιοχές, όπως π.χ. τα Καμίνια και τα Τσουκαλέικα».

Ο Δημήτρης Καραϊσκος από την πλευρά του τόνισε τα εξής: «Πραγματικά προσπαθούμε ακόμη να μάθουμε αν όταν ξεκίνησαν οι εργασίες στο τοιχίο γραμμών, υπήρξε μια πρότερη συνεννόηση με τη ΔΕΥΑΠ για το αν θα περάσει και η αποχέτευση. Καλά τον φτιάξαμε τον τοίχο, μιλήσαμε, όμως, με τη Δημοτική Αρχή;».

 

X