Με οκταμηνίτες συμβασιούχους κοινωφελούς εργασίας του Δήμου, συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Παπαδημάτος.

Με οκταμηνίτες συμβασιούχους κοινωφελούς εργασίας του Δήμου, συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Παπαδημάτος.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Επισυνάπτεται σημερινό Δελτίο Τύπου και σχετική φωτογραφία

                                                                                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με οκταμηνίτες  συμβασιούχους κοινωφελούς εργασίας του Δήμου, συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Παπαδημάτος.

Ο κ. Παπαδημάτος ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους, τα οποία δημιουργούν στην καθημερινότητά τους ανασφάλεια με όλες τις δυσμενείς συνέπειες που διαμορφώνει το θολό πλαίσιο της εργασιακής τους προοπτικής.

Όλοι τους, μετά το πέρας των συμβάσεών τους εξαναγκάζονται σε δικαστικές προσφυγές,  από τις οποίες διασφαλίζουν πολύ μικρές παρατάσεις, την ώρα που ο Δήμος έχει την δυνατότητα να προχωρήσει στην εξάμηνη ανανέωσή τους, προκειμένου τουλάχιστον  να θεμελιώνουν το δικαίωμα της αρωγής επιδόματος από τον ΟΑΕΔ.

Ο κ. Παπαδημάτος δεσμεύτηκε ότι ως Δήμαρχος Πατρέων θα εργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση, η οποία διασφαλίζει το ελάχιστο για τις ανάγκες του βιοπορισμού τους, με προοπτική στο μέλλον και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν να είναι σε θέση να αποκτήσουν πλήρη και ισότιμα εργασιακά δικαιώματα.

Σας ευχαριστώ για τη δημοσίευση.

Με εκτίμηση,

Νικόλαος Παπαδημάτος
Ιατρός
υπ. Δήμαρχος Πατρέων

 22/02/2019
X