Κόττικα Ηρώ

Η Ηρώ Κόττικα υποψήφια με τον Νίκο Παπαδημάτο

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων κ. Νίκος Παπαδημάτος με το συνδυασμό «Πάτρα Ενωμένη Μπορούμε» συσπειρώνει δυνάμεις για την αλλαγή νοοτροπιών, που μας γυρίζουν στον παρελθόν και εντάσσει στο ψηφοδέλτιό του υποψηφίους νέους με διάθεση για δουλειά και μακριά από κομματικές ομπρέλες.

Μία νέα σε ηλικία υποψήφια δημοτική σύμβουλος, αλλά πολλά υποσχόμενη, είναι η διαιτολόγος Ηρώ Κόττικα, όπου με διάθεση για εργασία και ενασχόληση με τα κοινά συμμετέχει σε αυτόν τον πολιτικό στίβο για να βοηθήσει την πόλη της να βελτιωθεί σε πολλά θέματα, που βαλτώνει.

Νέα παρουσία χωρίς κομματικό υπόβαθρο πολιτικής οικογενειοκρατίας έχει αποδείξει μέσα από τη δουλειά της τη συνέπεια και αγάπη για το συνάνθρωπο, γιατί το επιστημονικό της αντικείμενο δεν αρκείται σε θέματα μόνο καλλωπισμού, αλλά σε θέματα καίρια για την υγεία και ποιότητα ζωής. Άνθρωπος ευαισθητοποιημένος νιώθει το πρόβλημα του κάθε ασθενούς της πέρα από την ιατρική προσέγγιση, παράλληλα με τα τρέχοντα οικονομικά προβλήματα του καθενός και είναι πάντα παρούσα να δώσει λύσεις.

X