Θόδωρος Ξυλιάς και Κώστας Σβόλης στην έκθεση για το Παραλιακό Μέτωπο

Θόδωρος Ξυλιάς και Κώστας Σβόλης στην έκθεση για το Παραλιακό Μέτωπο

Είναι ξεκάθαρες οι θέσεις της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» σε ό,τι αφορά την σύνδεση της πόλης μας με το Θαλάσσιο Μέτωπό της, με τη Μαρίνα, με το Λιμάνι, με την κρουαζιέρα, με την έλευση σκαφών και με μια σειρά παρόμοιων «κρίκων» μιας μεγάλης «αλυσίδας» που θα δώσει αναπτυξιακή πνοή στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή.
Οι θέσεις μας αυτές έχουν εκφραστεί κατ΄ επανάληψην και θα συνεχίζουν να αποτελούν πεδίο διαβούλευσης και συζήτησης με όλους εκείνους τους φορείς και τα πρόσωπα που επιθυμούν την πρόοδο αυτής της πόλης.
Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, η «Πάτρα Ενωμένη» έδωσε «παρών» στα εγκαίνια της έκθεσης των μελετών του Πανελλήνιου Ανοικτού Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού για την «Ανάπλαση του Παραλιακού Μετώπου της Πάτρας». Συγκεκριμένα, τον συνδυασμό εκπροσώπησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Θόδωρος Ξυλιάς και Κώστας Σβόλης, οι οποίοι παρέστησαν στα Παλαιά Σφαγεία και άκουσαν, είδαν, κατέγραψαν, πρότειναν και αντάλλαξαν απόψεις.
Ο επικεφαλής Νίκος Παπαδημάτος και όλα τα μέλη της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» δηλώνουν «παρών» στις εξελίξεις και θα συνεχίσουν την καθημερινή προσπάθειά τους για να προωθηθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις για την πόλη μας.
X