Επιτέλους λύση στο πρόβλημα ύδρευσης στο Ρίον!

Επιτέλους λύση στο πρόβλημα ύδρευσης στο Ρίον!

Η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» επαναφέρει στο προσκήνιο το πρόβλημα με την ύδρευση στην ευρύτερη περιοχή του Ρίου, ένα πρόβλημα το οποίο δεν είναι τωρινό, αλλά έχει διάρκεια αρκετά χρόνια και το οποίο έχει ενταθεί την τελευταία 5ετία.
Η Δημοτική Αρχή, παρ΄ όλες τις υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια, δεν έχει καταφέρει να δώσει καίριες λύσεις σε μια τόσο σημαντική εκκρεμότητα που ταλαιπωρεί σε καθημερινή βάση εκατοντάδες πολίτες, δυσχεραίνοντας τις ζωές τους.
Μάλιστα, το πρόβλημα, έχει μεταφερθεί ακόμη και στο Ανω Καστρίτσι, μια περιοχή με άφθονο νερό και πηγές που τροφοδοτούν μεγάλο τμήμα της Πάτρας, με τους κατοίκους της περιοχής να υφίστανται ταλαιπωρία, με όλα αυτά που συμβαίνουν να φανερώνουν ότι κάτι δεν γίνεται σωστά…
Καλούμε, λοιπόν, τον κ. Πελετίδη και τη Δημοτική Αρχή του ΚΚΕ να αφουγκραστούν έστω και τώρα τις αγωνίες και το σήμα κινδύνου που εκπέμπουν οι πολίτες του πρώην Δήμου Ρίου, να σηκώσουν τα μανίκια και να υλοποιήσουν επιτέλους τις υποσχέσεις τους, συνεχίζοντες τις παρεμβάσεις στα δίκτυα ύδρευσης, καθώς αν δεν δοθεί άμεσα λύση, το πρόβλημα θα γίνει ακόμη πιο σοβαρό από ό,τι είναι σήμερα.

X