ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΥ ΣΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΥ ΣΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ-ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την  ανάγκη να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την  ανέγερση του νέου Αστυνομικού μεγάρου καθώς και την πρόθεσή του να συμβάλλει με κάθε τρόπο σε αυτή την κατεύθυνση, επισήμανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Παπαδημάτος κατά την επίσκεψή του στις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Πάτρας.
Ο κ. Παπαδημάτος συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους της Παράταξης “Πάτρα Ενωμένη” που προέρχονται από την Ελληνική Αστυνομία και γνωρίζουν άριστα τα θέματα που αφορούν στο Σώμα, συναντήθηκε με την  ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε όλες τις Υπηρεσίες του Αστυνομικού κτιρίου της οδού Ερμού.

Είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις διαδικασίες που σχετίζονται με την ανέγερση του νέου μεγάρου η λειτουργία του οποίου θα αποφορτίσει το κέντρο της Πάτρας, αλλά και για σειρά άλλων θεμάτων που σχετίζονται με την αστυνόμευση της πόλης.

Ο κ. Παπαδημάτος δεσμεύτηκε εκτός των άλλων και για την δημιουργία παιδικού σταθμού για τα παιδιά των αστυνομικών και του πολιτικού προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. στο νέο αστυνομικό μέγαρο. Επίσης τόνισε πως θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια ως Δήμαρχος Πατρέων για την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας, ενώ επισήμανε ότι στα πλαίσια της καλύτερης αστυνόμευσης της παραλιακής ζώνης, θα πρέπει να συσταθεί αστυνομική υπηρεσία η οποία θα έχει έδρα σε κτίριο της Ακτής Δυμαίων.

03/04/2019

X