Επίσκεψη στην Οβρυά και συζήτηση με τους δημότες

Επίσκεψη στην Οβρυά και συζήτηση με τους δημότες

Η Οβρυά αποτέλεσε τον επόμενο σταθμό στις επισκέψεις του επικεφαλής Νίκου Παπαδημάτου και των άλλων μελών της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη», σε δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Πατρέων. Στόχος παραμένει η ανταλλαγή απόψεων με τους δημότες και η καταγραφή προβλημάτων και αιτημάτων, ούτως ώστε στην συνέχεια να γίνουν η κατάλληλη επεξεργασία και η προώθηση λύσεων.

Ο Νίκος Παπαδημάτος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Σβόλης, Θόδωρος Ξυλιάς και Νίκος Θεοδωρόπουλος μίλησαν με τους κατοίκους της περιοχής της Οβρυάς, ενώ παρόντες ήταν και ο εκπρόσωπος της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» στην κοινότητα, Δημήτρης Νικολετόπουλος και το μέλος της παράταξης στο κεντρικό διαμέρισμα της Πάτρας, Ανδρέας Μπεκίρης.

Στη διάρκεια της συνάντησης με τους δημότες της Οβρυάς, υπήρξε ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή, όπως π.χ.  για θέματα που αφορούν το σχέδιο πόλης και τους σχετικούς περιορισμούς για την οικοδόμηση οικιών, καθώς επίσης και για την καθαριότητα, το αποχετευτικό, τον ηλεκτροφωτισμό, διάφορες αναπλάσεις, κλπ.

Εννοείται φυσικά ότι η «Πάτρα Ενωμένη» θα συνεχίσει και το επόμενο διάστημα τις επισκέψεις της σε δημοτικά διαμερίσματα και συνοικίες της πόλης μας, στεκόμενη πάντα στο πλευρό όλων των δημοτών.

X