Δυστυχώς ακόμη περιμένουμε κύριε Δήμαρχε…

Δυστυχώς ακόμη περιμένουμε κύριε Δήμαρχε…

Πριν από ενάμισυ περίπου μήνα η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» είχε ζητήσει από την Δημοτική Αρχή να τιμήσει με τον δέοντα τρόπο τον εθνικό ευεργέτη Ιάκωβο Τσούνη, ο οποίος δώρισε την περιουσία του στις Ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις.

Για λόγους που οι ίδιοι ξέρουν δεν μας απάντησαν ποτέ, με αποτέλεσμα ο επικεφαλής μας, Νίκος Παπαδημάτος να απευθύνει σχετικό ερώτημα προς τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη στη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο κ. Δήμαρχος απάντησε με ένα αόριστο «το εξετάζουμε», όσο, όμως, συνεχίζει να το εξετάζει δυστυχώς πληροφορηθήκαμε το άσχημο νέο του θανάτου του Ελληνα πατριώτη, ευεργέτη και εφοπλιστή.

Τι καταλάβαμε από όλη αυτήν την ολιγωρία της Δημοτικής Αρχής; Είναι πολύ δυσάρεστο και οδυνηρό μεν, αλλά είναι, όμως, μια πραγματικότητα: Ο κ. Δήμαρχος απαξιεί να τιμά τους πρώτους της πόλης, τους οποίους τίμησαν η Προεδρία της Δημοκρατίας και άλλες πόλεις, αλλά δυστυχώς όχι η δική μας!

Σαν παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του σπουδαίου Ελληνα, Ιάκωβου Τσούνη. Για όλους όσοι αγαπάμε την πατρίδα μας και ειδικά αυτόν εδώ τον τόπο που λέγεται Πάτρα, ο Ιάκωβος Τσούνης θα είναι ΠΑΝΤΑ μέσα στην καρδιά μας.

X