«Αυτοψία» στα έργα του τραίνου σε Ακταίο, Αραχωβίτικα και προώθηση λύσεων

«Αυτοψία» στα έργα του τραίνου σε Ακταίο, Αραχωβίτικα και προώθηση λύσεων

Το Ακταίο και τα Αραχωβίτικα επισκέφτηκαν το Σάββατο 15/5 ο επικεφαλής Νίκος Παπαδημάτος και μέλη της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» (συγκεκριμένα οι δημοτικοί σύμβουλοι Θόδωρος Ξυλιάς, Κώστας Σβόλης και Νίκος Θεοδωρόπουλος), προκειμένου να διαπιστώσουν από κοντά τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τις εργασίες διέλευσης του τραίνου, αλλά και να ακούσουν τους κατοίκους των δυο περιοχών.
Παράλληλα, ο επικεφαλής και τα στελέχη της «Πάτρας Ενωμένη» μίλησαν και με τους υπευθύνους των έργων στην περιοχή μας, παίρνοντας τη διαβεβαίωση ότι εντός ολίγων μηνών τα όποια προβλήματα θα αποτελέσουν παρελθόν.
Την ίδια ώρα, μέλη της παράταξης, που έχουν εξειδικευμένη γνώση και που γνωρίζουν την περιοχή και τις ανάγκες της, θα επεξεργαστούν και θα ετοιμάσουν προτάσεις σε τεχνικό επίπεδο, ενώ θα υπάρξει και επαφή με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ, προκειμένου τα έργα να πάνε στην σωστή κατεύθυνση.
Παρόντες στην επίσκεψη της «Πάτρας Ενωμένη» και ο πρόεδρος κοινότητας Ακταίου, Δημήτρης Καραϊσκος και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Αραχωβιτίκων, Κώστας Μιχαλόπουλος και Ανδρέας Γεωργοβασιλόπουλος.
Παρόμοιες επισκέψεις θα ακολουθήσουν και σε άλλες περιοχές του Δήμου Πατρέων, καθώς η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» θέλει να μιλήσει με τις τοπικές κοινωνίες και να καταγράψει ανάγκες, προβλήματα, δυσλειτουργίες, ακόμη-ακόμη και κακοτεχνίες, έτσι ώστε να προωθήσει λύσεις με το εξειδικευμένο δυναμικό που διαθέτει.
X