Από το Webinar στην Κρήνη και στις γειτονιές της Πάτρας

Από το Webinar στην Κρήνη και στις γειτονιές της Πάτρας

Η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» συνεχίζει τις επισκέψεις της σε περιοχές της πόλης μας, καταγράφοντας προβλήματα και ανάγκες και ανταλλάσσοντας απόψεις με τους δημότες.

Σειρά αυτήν την φορά (κι έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το Webinar για το κλίμα και την κλιματική αλλαγή) είχε η περιοχή της Κρήνης, την οποία επισκέφτηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Θόδωρος Ξυλιάς και Κώστας Σβόλης. Στην περιοχή υπάρχει πρόβλημα με τα όμβρια ύδατα λόγω έλλειψης κατάλληλων σε διατομή αγωγών ομβρίων υδάτων και ακατάλληλων και ακαθάριστων αυλακών που εγκυμονούν, παράλληλα, και κίνδυνο ατυχημάτων.

Οι εκπρόσωποι της παράταξης «Πάτρα Ενωμένοι» επισκέφτηκαν κι ένα πολύ ωραίο μονοπάτι, στην πηγή της Νερομάνας, το οποίο παραμένει αναξιοποίητο παρά το γεγονός ότι προσελκύει αρκετούς επισκέπτες, καθώς προσφέρει στιγμές χαλάρωσης μέσα στη φύση. Στόχος όλων πρέπει να είναι ο συντονισμός ενεργειών προκειμένου να γίνει ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής.

Παράλληλα, στην παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» θεωρούμε και ως μείζονος σημασίας θέμα την ανάγκη σύνδεσης της κοινότητας της Κρήνης με τον αγωγό ύδρευσης από το φράγμα Πείρου-Παραπείρου, έτσι ώστε να υπάρχει απρόσκοπτη παροχή πόσιμου νερού και να σταματήσει το απαράδεκτο γεγονός της λειψυδρίας εν έτει 2022! Επίσης, η βελτίωση της οδοποιίας στην ευρύτερη περιοχή κρίνεται ως άκρως απαραίτητη!

Τους Θόδωρο Ξυλιά και Κώστα Σβόλη υποδέχθηκαν και ξενάγησαν στην περιοχή τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Γιώργος Τζουραμάνης και Σωτήρης Παπαλεξόπουλος.

Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλες επισκέψεις, με την «Πάτρα Ενωμένη» να βρίσκεται σε κάθε άκρη της πόλης για να προωθήσει λύσεις που θα βελτιώσουν τη ζωή των δημοτών.

X