Απερρίφθη το αίτημα Πελετίδη για αναβολή και δικαιώθηκαν οι εργαζόμενοι

Απερρίφθη το αίτημα Πελετίδη για αναβολή και δικαιώθηκαν οι εργαζόμενοι
ΝΤΡΟΠΗ κ. Πελετίδη, Δήμαρχε της υποκρισίας!
Στη συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, στις 11/7/2022, συζητήθηκε το αίτημα των εργαζομένων του κοινωφελούς προγράμματος 2020 για δικαστική προστασία, με στόχο την παραμονή τους στις θέσεις εργασίας.
Το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά πλειοψηφία, αποφάσισε να συμπαρασταθεί στο αίτημα αυτό, να μην αιτηθεί ο Δήμος Πατρέων αναβολή και να διεξαχθεί κανονικά η δίκη και να αιτηθούν, όλες οι παρατάξεις, έκτακτη επιχορήγηση από την κυβέρνηση για τη μισθοδοσία των εργαζομένων.
Ο Δήμος Πατρέων, ως αντίδικος των εργαζομένων, αιτήθηκε αναβολή της δίκης, παραβιάζοντας την απόφαση του κυρίαρχου οργάνου, του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η αγνόηση των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου δεν συνάδει ούτε με τη Δημοκρατία, ούτε με το αίσθημα της κοινωνικής προστασίας, ούτε με τα προεκλογικά ψευδεπίγραφα λόγια της σημερινής Δημοτικής Αρχής. Συνάδει με ολοκληρωτικές ιδεολογίες, με προκλητικές και αυθάδεις συμπεριφορές και με υποκρισία.
Ας αντιληφθούν οι πατρινοί πολίτες ποιος τελικά διοικεί τον Δήμο κι ας δώσουν την απάντηση στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
X